Douglas overkappingen

Sinds een paar jaar is de vraag naar Douglas overkappingen explosief gestegen, wij zouden Florissant tuinen niet zijn als we niet in dit gat waren gesprongen. Hiermee zijn we een van de eerste hoveniers uit regio Oosterhout die dit in eigen beheer uitvoert. Wanneer we dit in eigen beheer kunnen uitvoeren heeft dit natuurlijk voordelen. Zo kunnen we de kosten laag houden, de kwaliteit makkelijk waarborgen en als laatste het contact met de klant hoog in het vaandel houden.

Uw Douglas overkapping

Vooral dat laatste is erg belangrijk, het contact met de klant, het is tenslotte uw overkapping en die moet aansluiten bij uw wensen en levensstijl. Een overkapping kan op 1000 verschillende manieren gebouwd worden, de een nog mooier en ingewikkelder dan de ander, dit betekend vaak ook een ander prijskaartje. Hiermee wil ik zeggen dat er voor ieder budget wel gepaste oplossing te realiseren is. Vaak wordt dit gedaan in combinatie met een compleet tuinontwerp. Zo bent u verzekerd van een fraai lijnenspel en een Douglas overkapping die bij uw tuin past.

Wij komen graag eens bij u langs voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek, u kunt ook altijd eens langskomen op locatie wanneer we weer een fraaie overkapping aan het plaatsen zijn. Dit geeft een duidelijk beeld van onze werknemers en de manier waarop ze te werk gaan.

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube